Header
Links De volgende links kunnen wij van harte aanbevelen:

CLCT - Debby Schrijvers van Zenden: CLCT is het bedrijf van Debby Schrijvers van Zenden. Zij is onder andere Internationaal NLP trainer en Hypnose Trainer. Debby en Angelique werken nauw samen bij het ontwikkelen van NLP en Hypnose trainingen.

Sportcentrum van Houdt: Sportcentrum van Houdt is een professioneel kleinschalig sportcentrum voor jong en oud. Er is ruimte voor veel persoonlijke aandacht. Het sportcentrum biedt sportmogelijkheden voor jong tot oud.

Slimmerfit: Slimmerfit Voedingsadviesbureau geeft voeding- en leefstijladviezen op maat. Onder persoonlijke begeleiding bereik je een  slanker en fitter leven.
Certifying Member of the ITA

New Me is Certifying member van de International Trainers Academy of NLP (ITA) en werkt samen met Changing Lives Coaching & Training (CLCT). Na het succesvol afronden van een NLP Practitioner training of een NLP New Code Practitioner training ontvangen deelnemers een certificaat van de ITA met de handtekeningen van John Grinder (mede-grond legger NLP Classic Code en New Code), Carmen Bostic St. Clair en Michael Carroll.
ITA Logo