Header

Coaching

Je komt er zelf even niet meer uit...


Iedereen, jong of oud, komt op bepaalde momenten in zijn of haar leven problemen tegen. Situaties waarin je even niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken. Soms duren deze situaties kort en soms wat langer. Het kan ook voorkomen dat je met enige regelmaat in zo’n zelfde situatie terecht komt. Je kunt dan denken aan: onzekerheid, faalangst, problemen in omgang met ouders, kinderen of collega’s, emoties die je de baas lijken te zijn, een negatief beeld van jezelf, etc. Deze problemen kunnen invloed hebben op je relatie met jezelf en anderen, leerresultaten, studie of werk. Soms kun je daar zelf iets aan doen en soms lukt dat niet zo goed en dan is het fijn als er iemand is die je bij kan staan.

Bel gerust een keer om vrijblijvend kennis te maken en te ontdekken wat coaching voor jou of je kind kan doen. Mijn telefoonnummer is: 0641171414. Je kan ook een mail sturen naar info@newme.nl

Certifying Member of the ITA

New Me is Certifying member van de International Trainers Academy of NLP (ITA) en werkt samen met Changing Lives Coaching & Training (CLCT). Na het succesvol afronden van een NLP Practitioner training of een NLP New Code Practitioner training ontvangen deelnemers een certificaat van de ITA met de handtekeningen van John Grinder (mede-grond legger NLP Classic Code en New Code), Carmen Bostic St. Clair en Michael Carroll.
ITA Logo