Header
Choice & Change: kies voor de verandering die jij wilt!

Choice & Change: kies voor de verandering die jij wilt! Soms heb je het gevoel dat je in het najaar van je leven bent. Op deze tweede dag van de lente, 22 maart, laten we je ervaren dat het altijd weer lente wordt.

Keuze en verandering: twee thema's die vaak samen gaan. Welke keuzes en veranderingen ervaar jij? Of ervaar jij dat jij juist geen keuze hebt. Zijn er dingen veranderd waar je graag een keuze in had gehad? En hoe ga jij daarmee om?

Wat je leert:

Eenvoudige technieken waarbij je ervaart dat je een keuze hebt hoe je je wilt voelen. Je leert hoe je jezelf snel anders kan laten voelen zodat je andere resultaten behaalt.
Je hebt de keuze over hoe je jezelf in spannende of moeilijke situaties opstelt. Hoe gaat het nu en hoe zou je het anders willen? Eerdere positieve ervaringen je bondgenoot maken en hoe je voormalige minder fijne ervaringen gemakkelijk los kunt laten.

Deze workshop wordt gegeven door twee internationaal gecertificeerde NLP trainers, die hun passie hebben in het verbinden van mensen door middel van positieve communicatie. Debby Schrijvers van Zenden en Angelique Beekhuizen vormen een trainers duo, dat met enthousiasme, humor en creativiteit NLP technieken op een eenvoudige en herkenbare manier overbrengt.

De workshop 'Choice & Change' is bedoeld voor mannen en vrouwen die aanknopingspunten zoeken om voor zichzelf de juiste keuzes te maken om zo hun leven weer in eigen hand te nemen. Voor deze training is kennis van NLP niet nodig.

Dagdeel

Data: zie agenda
Tijd: 10.00 - 13.00 uur

Locatie: Splinterlaan 156, Leiderdorp (eerste verdieping)

Investering: € 89, = inclusief BTW

Meld je aan via info@newme.nl.